Het is maandag maar eigenlijk is het ook zondag…. Tweede Paasdag betekent dat er weinig gedaan wordt behalve naar woonboulevards gaan of eventueel op bezoek bij deze of gene.
Ook hoort daar hele relaxte muziek bij. Die relaxte muziek kan heel verschillend zijn maar dat The War On Drugs bij hoort lijkt me wel duidelijk!

Een Pick Of The Week kiezen is soms moeilijk, soms weet je het gewoon! Dat laatste is het geval voor de keuze van deze week. Ik kreeg het doorgestuurd van een mede muziekvriend en was aangenaam verrast om dit nieuwe nummer te horen!
Maar eigenlijk is het niet zo nieuw en eigenlijk is het niet echt van The War On Drugs. Het origineel is van Grateful Dead en dit was een Amerikaanse groep die vooral bekend stond om hun jamsessies. Nu hebben de broertjes Dessner van de band The National ervoor gezorgd dat de band nog eens in het zonnetje wordt gezet.
Natuurlijk heeft The War On Drugs een zeer eigen variant ervan gemaakt. Het zou zo een eigen nummer kunnen zijn! Het is wel iets vlakker en de zang van Adam Granduciel is wat zacht maar verder hoor je heerlijk de sound van deze top band!

Dus ga lekker achterover hangen en laat je oren het werk doen!!!
Geniet van deze Pick Of The Week 🙂

Vorig artikelThe Brahms – Belise
Volgend artikelAvicii – Levels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in