Machtig mooi!

Een tijdje geleden heb ik een review geschreven over zijn EP. The Wanderer is het werk van Nikos Frangiskatos. Een singer songwriter maar ook tegelijkertijd een avonturier. Hij heeft namelijk een hele weg afgelegd om te komen waar hij nu is! Nikos bleek namelijk helemaal klaar ervoor te zijn: muzikale carrière, het uitbrengen van een album en touren. Maar op dat moment stopte hij: Nikos ging op reis. Op zoek naar zichzelf maar ook naar een andere muzikale voortgang. Dat is zeer goed gelukt en nu heeft hij dus een EP uitgebracht en sinds vorige week een prachtige clip!

Het gaat om de track ‘Finally Home’. Als je alleen het begin al hebt: lekker rustig, een gitaar, gewoonweg puur! De stem van Nikos komt erbij en dan komt de trigger helemaal. Je wilt niets anders dan de track helemaal volgen en in je opnemen. Het is een prachtig verhaal. De clip zorgt er in zijn geheel voor dat dit alleen maar versterkt wordt!
Naarmate de track vordert wordt het ook meeslepender. Alles wordt iets krachtiger ingezet, de cello en toetsen hoor je beter en dan ook hele pure samenzang op het eind. Wat dat betreft heeft deze track echt een kop en een staart!
Ik heb het al gezegd: Nikos kun je misschien wel een kunstenaar noemen. Prachtige nummers, hele mooie muzikale omlijsting en je wilt blijven luisteren. Dat geldt dus absoluut niet alleen voor deze track maar het is wel extra mooi met de clip erbij!

Geniet ervan! Ennnnnnn… Er komt ook al heel erg snel weer nieuwe muziek. Hoe fijn?!

Vorig artikelMax Meser – Love
Volgend artikelKatten

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in