Gewoon rete catchy!

Onze Zuiderburen hebben gewoonweg heel erg veel talent rondlopen. Dat bewijzen The Van Jets ook! Deze band uit Oostende bestaat uit Johannes Verschaeve op zang en gitaar, broer Michael Verschaeve op drums, Wolfgang Vanwymeersch speelt ook gitaar en de bassist van dit gezelschap is Frederik Tampere.
In tegenstelling tot veel bands die op CamielMusic verschijnen én uit België komen, is deze band niet heel nieuw! In 2004 zijn ze namelijk begonnen en hebben destijds ook een grote Belgische talentenwedstrijd gewonnen: Humo’s Rock Rally. Ondertussen zijn we 4 albums verder en het was ook wel weer tijd voor nieuwe muziek. Hun laatste wapenfeit was uit 2015; ‘Welcome To Strange Paradise’.

The Van Jets staan bekend om hun heerlijke indie pop geluid, catchy sound maar ook zeer zeker vlammend gitaarwerk erbij! Als je alleen al de intro hoort weet je dat het goed zit! Lekker fijn gitaar geluid; drums die erbij komen en de ‘ooh ooh ooh’ van Johannes maken het al bijna een succes! Je krijgt automatisch zin om te dansen. Het is ook gewoonweg een track die heel erg goed en slim in elkaar steekt.
Niet alleen dansbaar, catchy en vrolijk… Nee, ze maken het ook krachtig door richting het einde wat meer power erin te slingeren. De afwisseling en tegelijkertijd ook de samenwerking van alle vier de bandleden maakt ‘Boys To Beastie’ een genot om naar te luisteren!

Ongetwijfeld eentje die vaak op de radio zal komen, zeker op de Belgische zenders. Tijd om ook Nederland te veroveren!

Vorig artikelDan Croll – Bad Boy
Volgend artikelOscar And The Wolf – Breathing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in