Óók heel lekker!

Hun vorige single, je mag het ook zeer zeker hit noemen, was voor mij echt een kneiter! Vaak zat ie in m’n hoofd en bleef enorm lang hangen. Niet erg uiteraard. ‘Boys To Beastie’ kon je wel een vervroegde zomerhit noemen. Heerlijk!
Nu hebben ze een nieuw nummer uitgebracht;’Bang!’. Deze zal sowieso komen op het vijfde album van deze Belgische band, ‘Future Primitives’ is de titel hiervan. Op 27 oktober zal dit album uitkomen. Dat de heren genoeg mogelijkheden hebben is wel duidelijk want ze zullen de AB in Brussel gaan vullen om de fans kennis te laten maken. Ofja, waarschijnlijk kent iedereen de nummers dan uit hun hoofd want 21 december is deze avond. Zo’n 2 maanden na de release! Anyway….

‘Bang!’ is anders, dat zeer zeker. Niet eentje die net zo knalt maar hij heeft weldegelijk een heel aanstekelijk en duidelijke sound. Dat duidelijke is zeker waar; bijna iedere zin begint met de titel van dit nummer. Opvallend dus! Daarnaast is er een vrouwelijk stem die ervoor zorgt dat het nummer ook weer iets opvallends heeft. Dus niet knallend maar anders goed. Op muzikaal gebied weten we gewoon dat The Van Jets heel erg dik in orde zijn en dat daar nooit over te klagen valt.
Door deze weer heel andere track is het duidelijk dat de vier heren iedereen wel heel erg nieuwsgierig maken naar dat volledige album! Het is nog maar heel even wachten….

Enjoy it!

Vorig artikelMr. Probz ft. Anderson. Paak – Gone
Volgend artikelBarns Courtney – Kicks

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in