Simpelweg catchy

The Vaccines zijn terug! Nadat ze toch wel een relatief lange pauze hebben gepakt (3 jaar), zullen ze ervoor zorgen dat 30 maart hun nieuwe album ‘Combat Sports’ uitkomt. Voor wie The Vaccines niet kent, het is een Britse band die toch al een hele poos bezig is. 2010 was het begin en ondertussen zijn we dus al bijna 4 albums verder. Het is een vijftal: Justin Hayward-Young, Freddie Cowan, Árni Árnason, Timothy Lanham & Yoann Intonti.
‘Put It On A T-Shirt’ is ondertussen het 3e nummer wat ze uitbrengen van het komende album en het is net zo lekker als we gewend zijn van hen.

Denk maar meteen aan een goede indie flow, lekkere rock saus erover heen en daarbij een vleugje garage. Het begint nog redelijk rustig en dan heb je wel die indie sound die je voelt. De stem van Justin Young is lekker aanwezig en voelt vertrouwd. Richting het refrein wordt het allemaal iets beter met een goede gitaarsound en vlammende drums. Ook is de tekst gewoon heel slim en iedereen zal vast en zeker snel meedoen. Catchy pur sang.
Maar vergeet zeer zeker niet het muzikale aspect want op het einde komt dus dat vleugje garage naar voren door wat rauwer te werk te gaan en ook een lekkere solo erin te gooien!

Geen probleem om dit even te luisteren!

https://open.spotify.com/track/6iHGQMJNONtJSYWypatX2H?si=b35c97eb797a4f2a
Vorig artikelMexican Surf – Stuck
Volgend artikelInterview Emil Landman: ‘Ik denk dat er nog genoeg deuken in het huisje te zien zijn’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in