Ready for Pinkpop!

De heren van The Ten Bells staan over enkele dagen, zaterdag om precies te zijn, in de tent op Pinkpop. Ze zullen het festival gaan openen! Een tijd geleden hebben ze Nu of Nooit gewonnen, de bandwedstrijd waar een plekje op Pinkpop de prijs is. De jonge rockers hadden voorafgaand nog nooit als band zijnde op het podium gestaan, dat was dus wel spannend. Maar zoals al logisch is, ze mochten door naar de finale en ook deze wonnen ze. Met een EP op zak, waarover binnenkort op CamielMusic te lezen valt, zullen ze de Pinkpop dus gaan openen! Maar voordat dat allemaal is… Even The Ten Bells nog in de spotlights zetten!

The Ten Bells is een viertal bestaande uit frontman Sven Vek, Robbert Blondeau op gitaar, Bert Luja op basgitaar en Wesley Ferfers op drums. Zonder twijfel zullen de vergelijkingen hun om de oren vliegen en dat mag ook zeer zeker! Ik moest in eerste instantie denken aan Jack White, dat komt mede door Sven, een performer pur sang en je krijgt gewoon een glimlach als je hem ziet en hoort! Maar ook de sound wat wordt ontwikkeld door Robbert op gitaar is heel fijn. Dat valt onder meer te horen op deze track, ‘Commence’. Verder zorgt Bert voor een heel fijn basloopje wat misschien wel de basis is van het geheel. Wesley mag zorgen voor het harde werk, hij onderscheid zich zeer zeker door onder andere een top solo.
Oftewel; de mannen zijn klaar voor het echte werk. Nadat ze al bij menig voorprogramma hebben gespeeld (St. Tropez & Black Box Revelation) en ook op Altersonic plus Bevrijdingsfestival Roermond mogen ze in een waarschijnlijk volle tent hét oudste festival openen.

De sound zal optimaal zijn voor Pinkpop; heerlijke rock met rauwe vleugjes blues en garage. Dus als je houdt van een stevige sound, wat te weinig aan bod komt dit jaar op het festival, dan moet je zonder meer The Ten Bells gaan checken!
Tijd voor hun laatste wapenfeit, een eerste clip: ‘Commence’. Misschien een heftige tekst maar ze bedoelen alleen maar dat mensen hun hart uiten op het internet zonder erbij na te denken… Dat komt over!

Vorig artikelIguana Death Cult – The Dreamer
Volgend artikelChance The Rapper – They Say (Prod. Kaytranada)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in