Big things are happening!

Mijn vrienden van The Ten Bells hebben de afgelopen tijd absoluut niet stil gezeten! Flink wat gedaan maar ook gebeurd. Afgelopen donderdag zijn ze hun Popronde avontuur gestart in Nijmegen en een dag later kwam hun nieuwe track uit! Daarbij kwam het mooie nieuws dat in december dan ook een nieuwe EP zal komen maar tegelijkertijd ook minder nieuws. Bassist Bert Luja heeft besloten om te stoppen bij The Ten Bells om zich volledig te richting op zijn beroep als docent. Dit is gelukkig niet het einde voor hen…! Sven Vek, Robbert Blondeau & Wesley Ferfers gaan gewoon door en tijdens de Popronde staan ze ‘gewoon’ met z’n vieren op het podium.

‘Big Moves’ heet dus hun nieuwste wapenfeit en dit kun je wel meteen bestempelen als een ware The Ten Bells track. Het ritme wat we horen, het typische stemgeluid van Sven Vek, het bluesy sausje met een flinke scheut rock… Daarbij is het heel slim. Als het lijkt dat dat er even flink wordt aangezet, valt dat eigenlijk juist mee en schiet het ritme wel lekker omhoog door een aanstekelijk gitaar riedeltje van Robbert Blondeau. Je blijft er ook zeer zeker intensief naar luisteren. Stiekem verwacht je misschien wel nog een flinke uitspatting maar het kan niet iedere keer feest zijn. Je kunt dit nummer bestempelen als een groeier. Je moet ‘m absoluut een paar keer luisteren en hij wordt ook iedere keer beter.
Mocht je denken; ‘hey, dit wil ik live horen…!’. Dat kan! Check sowieso de Popronde site, komende weken op véél plekken door heel Nederland! POPRONDE THE TEN BELLS.

Enjoy deze!

Vorig artikelDeWolff – Double Crossing Man
Volgend artikelThe Hillbilly Moonshiners – Stuck In The Middle

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in