Hopelijk een prettige kennismaking!

Ik ben mijn website begonnen omdat ik graag heel veel mensen kennis wilde laten maken met nieuwe muziek. Nieuwe muziek wilt niet alleen zeggen bekende muziek maar ook zeer zeker juist de onbekende namen. Ik vind het heel erg fijn om bands te helpen om ze meer in de spotlights te zetten maar ook bands te verrassen of anders wel zelf iets uitkiezen waar een band wellicht helemaal geen snars van snapt maar uiteindelijk heel dankbaar is.
Mijn hoop is dat ik nog steeds veel mensen bereik en dat ik nog steeds mensen inspireer. Het is soms heel erg fijn om te lezen dát men inderdaad enthousiast is of dat er iets van een reactie komt. Maar ik merk ook dat men ook snel bij de bekende namen blijft… Daarom even mijn kleine betoog hierboven en ga ik de volgende band even voorstellen!

Het gaat om The Technicolors. The Technicolors is een Amerikaanse rockband, Phoenix Arizona om precies te zijn! Het is een band bestaande uit vier bandleden: Brennan Smiley op zang en gitaar, Troy Lowney op keys, Mike Nicolette op de basgitaar en Sean Silverman op gitaar en ook zang.
In 2012 brachten ze hun debuutalbum (wat overigens geproduceerd is door de zanger, 22 jaar toen!) uit. Het was overigens niet bedoeld als band zijnde deze uit te brengen. Brennan zelf had alles geschreven en zocht alleen nog wat mensen om te spelen. Dat gebeurde en sindsdien zijn ze ook enorm gegroeid. Het is een lekkere rocksound met wat Britse allure maar ook wat bombastische trekjes erin.

Om even door te springen naar nu…. Op 7 juli komt het nieuwe album eraan: ‘Metaphysical’. Daarop staat ook dus ‘Congratulations, You’re A Doll’. Natuurlijk niet alleen een te gekke titel maar geloof me, de track zelf is óók helemaal top. Het is namelijk een catchy track die al vanaf het begin, met een heerlijk baslijntje, mij inpakt. De stem van Brennan trekt mij aan. Je wilt het verhaal helemaal horen! Het gaat namelijk van heel laag naar een heel hoge stem. Het refrein is lekker opzwepend en daarin zit dan weer een top gitaar riffje in. Het nummer heeft het gewoon. Mijns inziens.

Ik hoop dat ik mensen weer lekker heb kunnen maken en dat ze deze naam gaan onthouden. Géén idee ook of het een grote band kan worden… Maar dat hoeft ook niet altijd!
Enjoy 🙂

Vorig artikelSt Germain – Rose Rouge
Volgend artikelMacklemore ft. Skylar Grey – Glorious

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in