The Strumbellas (Mobile)

Jaaa, ongetwijfeld een nummer wat de hele tijd in je hoofd blijft. Maar dat is absoluut niet erg. Het gaat in ieder geval om The Strumbellas. Dit is een Canadese band die ondertussen toch al flink wat aan de weg heeft getimmerd alhoewel wij (ik?) nog niet zo heel erg bekend zijn met deze 6-koppige band! In 2008 zijn ze begonnen een jaar later kwam hun eerste EP uit. In 2012 kwamen ze met hun debuutalbum, My Father and the Hunter, deze werd bekroond met een Juno Award, Roots & Traditional Album Of The Year (Canadese variant van 3FM awards). Maar dat was niet hun enige winnende album, de opvolger getiteld ‘We Still Move on Dance Floors’ kan hetzelfde zeggen!

Genoeg info over de band, nu het nummer uiteraard! ‘Spirits’ is zoals ik zei, een track die 100% zeker in je koppie blijft hangen. Maar wel een bepaalde gedachte zit achter dit allemaal. Hieronder heeft de frontman, Simon Ward, eens eerder over het nummer gezegd waar het over gaat:

“Het nummer gaat over de strijd met je inner demons. Dat je wilt veranderen en een beter persoon wilt worden. Ik schrijf de nummers vanuit mezelf en het gaat vaak over waar ik op dat moment sta in het leven. Deze track gaat over mij, en hoe ik aan de rest van de wereld wil laten zien dat ik ontzettend mijn best doe een beter mens te zijn.”

Dus niet alleen een te gek nummer, een nummer wat heerlijk in je kop blijft hangen maar dus ook met een bepaalde boodschap! Aanrader, hoe dan ook!

Vorig artikelNetsky ft. Macklemore & Digital Farm Animals – Rio remix
Volgend artikelEditors – All The Kings

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in