Smooth het weekend in!

The Sore Losers zijn er weer! Heel erg fijn uiteraard en ook de wetenschap dat er dus een nieuw album aan komt is misschien nog wel mooier. Een tijd geleden hebben ze nog een soort van ‘preview’ gespeeld in Volt te Sittard waar liefhebbers kennis konden maken met nieuwe tracks waaronder dus ook deze waar we het weekend mee in gaan. Overigens heeft dat album de titel ‘GRACIAS SEÑOR’ gekregen. Maar schrik niet, het wordt geen Spaanstalig dingetje hoor!

‘Dark Ride’ is eigenlijk wel een heel typische track van The Sore Losers maar nooit vervelend of saai. Het is ritmisch verdomde sterk en heeft ook gewoonweg een mogelijkheid tot dansen in zich. Wat dat betreft hebben
Jan Straetemans, Cedric Maes, Kevin Maenen & Alessio Di Turi echt weer in de roos geschoten. Over in de roos schieten gesproken, ze hebben ook nog een deal getekend bij Caroline International! Dus hopelijk is het voor de heren uit en rondom Hasselt weer een extra stap naar het buitenland (en niet alleen Nederland). Qua uitstraling en enthousiasme verdienen ze het, laat staan als het hebt over de muzikale kwaliteiten!

Klaar om een potje rockend te swingen?

Vorig artikelJan Terlouw Junior & The Nightclub – Just One More Day
Volgend artikelBlack Honey – Midnight

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in