the-slow-show-mobile

Misschien is dit niet een nummer wat je zomaar eventjes luistert. Het is donker maar wel enorm meeslepend.

Deze band uit Manchester onder leiding van de frontman Rob Goodwin is al vanaf 2010 actief. Het is een band welke vaker wordt vergeleken met The National. Dat is al meteen best lastig omdat die band eigenlijk wel op een eenzame hoogte staat.
Als je luistert naar dit nummer is het natuurlijk in eerste instantie niet het vrolijke pop deuntje wat menig band speelt maar juist een heel verhaal.

The Slow Show is eigenlijk een vorm van subtiele orkestrale poprock. Het is meeslepend, het heeft enorm veel muzikaliteit in zich zoals strijkers en blazer en dan natuurlijk weer die stem he. Die stem is en blijft iets waar deze groep op kan terugvallen. In 2015 kwam hun debuutalbum ‘White Water’ uit en deze viel enorm in de smaak in de muziekwereld.
Als je deze track ‘Ordinary Lives’ hoort waan je je in een herfstachtige omgeving waar de bladeren langs je hoofd vliegen en dit nummer neemt je mee naar een hele andere wereld. Het vertellende verhaal is mooi en je wilt ook elk woord opnemen, opzuigen en zorgen dat je het begrijpt!

Daarom vandaag The Slow Show!

Vorig artikelBear’s Den – Dew On The Vine
Volgend artikelCreedence Clearwater Revival – Bad Moon Rising

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in