Dit is me toch een bak energie!!
Natuurlijk is het zondag en velen zitten ergens te suffen op de bank of nog in bed…. Maar hiervan krijg je toch mega veel zin om te gaan swingen. Ik kan/kon niet stil zitten!

The Royal Concept - Fashion

Het is The Royal Concept. Ik was even op YouTube aan het klikken en plots kwam ik bij hen terecht. De magie van het internet is soms fijn (net zoals bij Spotify trouwens!).
Ik ken(de) de band nog niet dus dacht, dan maar eens gaan inlezen, dan kan ik mijn lieve muziekliefhebbers wat meer informeren.
The Royal Concept is een vierkoppige band komende uit Zweden, die zag ik niet aankomen. Als je de muziek hoort denk je qua genre gelijk aan indie, pop, synthesizers. Het is zoals ik al in de eerste alinea zei: dansbaar!
In 2010 is alles begonnen voor deze heren en even later was daar hun eerste EP. Vervolgens hebben ze in het voorprogramma gestaan van The Wombats tijdens hun tour door de States.
In 2013 kwamen ze met hun debuutalbum Goldrushed, van dat album stond het nummer ‘On Our Way’ bijvoorbeeld op Fifa 2014! Nu hebben ze in augustus van dit jaar een nieuw album uitgebracht genaamd Smile. Hierop staat het nummer ‘Fashion’.

Dus laten we nu David Larson, Filip Bekic, Magnus Robert en Frans Povel lekker energiek tekeer gaan en de hele zondag zal een grote vrolijkheid zijn!!

Vorig artikelAdele – Hello
Volgend artikelJames Morrison – Demons

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in