rising
Ik kreeg een paar weken geleden de vraag of ik iets kon doen met dit linkje… Na even te luisteren vond ik het zeker de moeite waard!
Het is een live-uitvoering en dat geeft meestal aan wat de muzikanten zelf kunnen.
In eerste instantie hoor je een enorme flow van reggae erin, heerlijk! Vanaf dan merk je ook dat het muzikaal goed in elkaar steekt.
Een beetje extra energie en toen zat ik ook bijna niet stil. Echt iets dat me bevalt ja…
Zo beschrijven ze zichzelf ook: Reggae,Rock,Music that will make you dance. Daarin kan ik me wel vinden.

Het leuke is… Ze komen ook gewoon uit Nederland, uit Groningen om precies te zijn!
In maart dit jaar hebben ze een EP uitgebracht genaamd ‘Early Vibes’ en daar staan vijf nummers op die allemaal heel degelijk in het gehoor liggen (ook een nummer samen met Vince Irie, bekend van The Voice). Dit is feel good muziek!

Het nummer dat ik nu post is zoals gezegd een live uitvoering maar deze staat niet op de EP zelf dus deze is gewoon extra! Luister naar: The Rising Sun – Go Home. Als het goed is zal op het einde van dit jaar nog een nieuw nummer worden uitgebracht en aan het einde van 2015 komt een CD uit.. Ik ga ze volgen! 🙂

Vorig artikelSpoon – Do You
Volgend artikelPopronde 2014, Sittard.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in