Magistraal terug!

Nou, het is zo’n 10 jaar geleden dat we iets hebben gehoord van The Raconteurs. Jack White en de zijne hebben ons lang laten wachten maar het is ook absoluut de moeite waard. Maar wat misschien nog wel leuker is, is dat we niet 1 maar juist 2 tracks krijgen. Overigens is het uiteraard niet alleen Jack White wat de klok slaat. Het is samen met Brendan Benson (gitaar/keys), Jack Lawrence (bas) & Patrick Keeler (drums). Dus vier man sterk en zeker geen sleet erop! Maar mocht je wellicht denken… The Raconteurs? Dan check ‘Steady As She Goes’ maar en je zingt waarschijnlijk onmiddellijk mee. Dat was in 2006.

Het is nu 2018. Bijna 2019! Maar wat we nu krijgen te horen is wel heel erg sterk. Ik ga in op het nummer ‘Sunday Driver’ maar vergeet ‘Now That Your Gone’ zeer zeker niet. Anders maar absoluut niet slechter. ‘Sunday Driver’ is een echte knaller, van begin tot eind. Je voelt de groove, de rock, de blues er van af druipen! Het is enorm strak, het is typisch wat we willen horen en het is en blijft wel natuurlijk meneer White die opvalt met zijn fantastische stem en charisma. Ook zonder te zien voel je dat! Het even wat rustigere gedeelte is heel slim want vervolgens kan er weer die volle bak energie uitgegooid worden. Gitaarriffje blijft daarbij ook hangen!
Wanneer een album? Dat is nog onbekend maar velen hopen uiteraard dat deze snel in 2019 zal gaan komen. Festivals? Ook nog geen idee. Hopelijk laten ze zich snel zien!

Vorig artikelKoosnaampjes
Volgend artikelMerel Sophie – For The Road

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in