Classics zijn er altijd. Het kan zijn dat die classic heel oud is, het kan zijn dat er een classic juist heel jong is. Maar je hoeft het niet alleen over nummers te hebben, het kan ook zeker een band zijn of wellicht wel tegelijkertijd!

Vandaag is het een combi. The Offspring is sowieso een band die erin hoort. Sinds 1984 zijn ze al flink bezig met het maken van muziek echter het is pas vanaf 1994 dat het echt allemaal een succes werd. Het is een groep die regelrechte punkrock maakt. De doorbraak was ‘Come Out And Play’. Persoonlijk kwam ik echt in aanraking met The Offspring in 1998, het nummer ‘Pretty Fly’ werd non-stop gedraaid en zodoende kocht ik ook de CD, ‘Americana’. Daarna ging het door met ‘Conspiracy Of One’, ook dat album heb ik in de CD kast staan! Daarop staat ook het nummer ‘Original Prankster’, zeker ook een fijne!

Toch kies ik vandaag voor een nummer dat op een ander album staat. ‘Self Esteem’ heeft een hoog knal gehalte, het geeft enorm veel energie en is de perfect voor de zondagavond!! Dus laten we maar even lekker genieten of anders energiek het weekend UIT gaan. Have fun!

https://open.spotify.com/track/7oMQBs40QK1wQ3dI4pc29Q?si=hdWAxew2RZaq_8UgCIhSOw
Vorig artikelULTIMATE Song van Jordi van de Wall.
Volgend artikelOrgel Vreten – Jenny

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in