the-machete-nightclub-mobileIn begin september heb ik The Machete Nightclub gezien op Bruis Maastricht en het was eigenlijk wel meteen raak.
Misschien een paar minuten de kat uit de boom kijken maar ik vond het echt heel vet. Ook was het zo dat ik wel verbaasd was dat ik bijna op het einde van het optreden zag dat er weldegelijk een zeer bekend iemand zat te drummen. Wie? Marcel Veenendaal van de band DI-RECT! Dus ik kan al zeggen dat dat niet de reden was waarom ik het top vond!

Maar The Machete Nightclub is een band uit Den Haag welke eigenlijk nu gestaag aan het groeien is. Maar in de tijd dat ze bestaan is het wel een naam aan het worden! Hun enorme mix van muzikale kwaliteit zorgt ervoor dat het publiek wel heel erg erin mee kan worden genomen. Je proeft lekkere rock ’n roll maar ook opzwepende Afrikaanse invloeden, intensieve jams of enorm fijne desertrock. Noem het op, eigenlijk kunnen ze alles aan!

Nu hebben ze maandag een nummer gedropt welke ik echt heel vet vind en me ook al bekend voor kwam vanwege Bruis. ‘Take Me To Your Feeder’ is een dik vier minuten durende track waar je ook weer veel kanten op wordt gegooid. Het heeft echt een hele prettig ritme en pak daarbij psychedelische invloeden… Je wordt echt meegenomen in de gehele beleving!

Het is weer eens iets anders maar het is wel echt heel erg goed. Fijn dat ze een track hebben uitgebracht. Zeker dat deze vaker zal worden gedraaid bij mij! Nu nog bij de rest maar luisterend naar deze track en afgaande op het optreden op Bruis en waarschijnlijk menig ander festival is deze band een blijvertje! Fijn!

Vorig artikelJeremy Loops ft. Motheo Moleko – Down South
Volgend artikelCloud Nothings – Modern Act

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in