The Last Shadow Puppets Bad HabitsWat hebben Alex Turner en Miles Kane met elkaar gemeen?

JUIST! Ze spelen samen in een geniale band:
The Last Shadow Puppets.

Het is echt al heel lang geleden dat ze iets hebben uitgebracht maar ze zijn er weer. Heel erg fijn. Hun voorgaande grote hit, ‘My Mistakes Were Made For You’, is uit 2008 en sindsdien was het behoorlijk stil.
Logisch want Alex Turner was bezig met zijn andere bandje, ook niet verkeerd, namelijk de Arctic Monkeys en Miles Kane kennen we van zijn eigen band maar ook van The Rascals. Via die band kennen ze elkaar. The Rascals stonden in 2005 ergens in het voorprogramma van de Arctic Monkeys en sindsdien zijn de twee heren gezellig aan het musiceren.
Maar moet je nagaan wat het verschil is. Niet alleen bijna 8 jaar maar ook kijkende naar ervaring! Het is een wereld van verschil. Alleen al kijkende naar de koppies! Prachtig om te zien.

Nu was al bekend inderdaad dat er in 2016 nieuw werk kwam maar dat het nu al zou zijn…. Heeeeeerlijk! Het is in ieder geval veel meer up tempo dan bijvoorbeeld ‘My Mistakes Were Made For You’. Hier zitten ook strijkers in die eigenlijk heel ‘geflipt’ klinken. Door dat extreme komt er heel veel los in het nummer. Je hebt in de 3.27 minuten geen rustmoment en dat is wel heeeeeeeel tof!
Dus nu wordt het tijd even op deze dinsdag los te gaan: The Last Shadow Puppets.

Vorig artikelDavid Bowie R.I.P.
Volgend artikelIcky Pack – This State I’m In

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in