Sinds dat het album uit is van The Last Shadow Puppets heb ik deze eigenlijk ook al meteen grijs gedraaid. Heerlijk muziek!
Eerder heb ik ook al geschreven over het eerste nummer van de plaat, Bad Habits. Die nieuwe plaat heet overigens Everything You’ve Come To Expect.
Maar ook even iets anders, voor diegene die niet weet wie of wat The Last Shadow Puppets zijn…. Dit duo is Alex Turner en Miles Kane. Zegt je dat nog niets? Oei… Alex Turner is de frontman van de Britse band Arctic Monkeys en Miles Kane van zijn eigen band. Zo, dat is eruit!

The Last Shadow Puppets zijn gewoonweg te gek! Het heeft een tijd geduurd voordat er nieuwe muziek uit werd gebracht maar dat had simpelweg te maken met hun eigen bands. De mannen hebben een hele grote klik en hebben aan een half woord genoeg.
Op hun eerste album staat een instant classic: My Mistakes Were Made For You. Het is ook absoluut niet te vergelijken met het werk wat de mannen afzonderlijk van elkaar maken. Ja, het is rock maar dan machtig mooi met symfonische elementen zoals strijkers.
Juist die strijkers en ook blazers zijn te horen in de Pick Of The Week van deze week: Aviation. Het is een zeer catchy geluid maar desondanks blijft het mysterieus. Het nummer was eigenlijk al klaar voor een solo nummer voor Miles Kane, maar klonk meteen al te Puppet-y vandaar dat de heren de beslissing hebben genomen om er nóg een lekker sausje overheen te gooien et volia!

Geniet, droom weg, pak de zon erbij en een hele fijne week!

Vorig artikelCatholic Action – L.U.V
Volgend artikelMacklemore & Ryan Lewis

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in