Goede bombast

Een tijd geleden had ik de grootste lol met mijzelf over mijn ‘ontdekking’ The Hunna. Iets met een Pokéman en de titel van dat nummer ‘Bonfire’. Weten we al welke grap? Maargoed. Het draait dus zoals eerder gezegd om de muziek, over deze toffe band.
Het is een Brits jong bandje wat bestaat uit vier muzikanten: zanger/gitarist Ryan Potter, lead gitarist Dan Dorney, bassist Jermaine Angin en drummer Jack Metcalfe. The Hunna is typische indierock muziek: energiek, bombastisch en met flink wat volume.

Nu zal er in navolging van hun debuutalbum in juli van afgelopen jaar, in mei al een 2e album worden uitgebracht! Deze heeft de titel ‘Dare’ gekregen en uiteraard staat het nummer ‘Flickin’ Your Hair’ daar op. Goede intro op de drums waarna een ritme ontstaat waardoor je mee gaat tikken. Binnen de minuut wordt de spanningsboog al goed opgebouwd en knalt het refrein erin. Die is zoals we die ook wilden hebben: aanstekelijk, energiek en herkenbaar. Dit komt uiteraard door de backings van de gehele band. Tijdens concerten zullen dan de fans mee schreeuwen!
Ik ben wel weer benieuwd wat ze nog meer in hun mars hebben want 2 albums uitbrengen in een klein jaar vind heel erg knap. Hopelijk willen ze niet teveel als een landgenoot van hen deed, Jake Bugg….

Knallend de avond in!!

Vorig artikelAlain Clark – Cold In California
Volgend artikelJick Munro & The Amazing Laserbeams – Old Joe

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in