Lekkere indie hoor!

Een tijdje terug heb ik al eens wat geschreven over The Horrors. Toen kon ik nog niet vertellen wanneer er een nieuw album kwam, daar zal ik nu mee beginnen! Op 22 september zal het nieuwe album komen wat de titel ‘V’ heeft gekregen. De Romeinse letter voor 5. Het is namelijk ook hun 5e album!
Hun voorgaande album is namelijk al een poosje geleden en daarna was het voor de 5 bandleden tijd voor wat zijprojecten. De band bestaat uit Faris Badwan op zang, op gitaar en piano Joshua Hayward, op drums Joe Spurgeon, Rhys Webb speelt op basgitaar en keys & Tom Cowan speelt op synths.
Destijds heb ik het gehad over ‘Machine’ maar nu wil ik het hebben over ‘Something To Remember Me By’. Anders maar wel wederom fijn!

Het album is overigens geproduceerd door Paul Epworth (bekend van oa. FKA Twigs, Rihanna, Adele en Foster The People) en daardoor weet je ook meteen dat het kwalitatief goed zit! Maar daar hoeven we het nu niet over te hebben. Het gaat om dat nummer. Waar het eerst misschien wat donker en eigenzinnig was, is deze iets vrolijker. Natuurlijk een herkenbare baslijn maar ook de synths die goed hun werk doen. Pak dan ook nog de stem van Faris erbij en het plaatje is bijna compleet. Toen heb ik het al gehad over de stem van Faris en nu issie weer fijn hoor!
Het blijft lang doorgaan, misschien wel iets te lang als ik eerlijk ben. De helft was goed geweest maargoed, het blijven The Horrors. Ik vind het wel iets hebben en daar gaat het om.

Enjoy deze en wachten op de 22e september dus.

 

Vorig artikelDjango Django – Default
Volgend artikelFATA BOOM – D.D.D.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in