The Great Communicators band (Mobile)
Van deze band weten we gewoon dat het een grote toekomst voor zich heeft!
The Great Communicators hebben ook al eens eerder op CamielMusic gestaan en nu hebben ze weer een top track gedropt.

Na Pinkpop heb ik het gehad over het nummer ‘Motion’, zeer goed en dat schept ook zeker wel wat verwachtingen! Nu hebben ze dus iets nieuws, het nummer ‘Big Ideas’. Dit zestal weet hoe ze erg goede tracks kunnen maken, dat is wel duidelijk. De indie-rock met het enthousiasme wat ze hebben blijft goed hangen bij mij. Gelukkig ben ik niet de enige!
Ondanks dat de zomer wellicht nu toch echt voorbij is, is het alleen maar goed dat er muziek is die dat zomerse gevoel handhaaft. In dit nummer valt wederom de fijne wisselwerking van Arend Dijkstra en Gaia Slotboorn op. Dat kenmerk moeten ze hoe dan ook erin houden, daardoor kan je wel stellen dat The Great Communicators ervoor zorgt dat ze in deze muziekwereld zullen blijven. Maar, stiekem vond ik ‘Motion’ wel iets leuker 😉

Het enthousiasme van hun, de vrolijke deuntjes, het herkenbare geluid… Ik krijg geen genoeg ervan!
Gewoon luisteren naar deze track! Hoppa!!!!!

Vorig artikelInterview SIMUN: ‘Ik kan weer doen wat ik leuk vind’
Volgend artikelDaniel Cane & The Rebellion – Breakthrough

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in