the-glucks-mobileIk probeer altijd nieuwe muziek te vinden. Soms lukt dat aardig en soms gaat dat heel erg moeizaam. Soms heb je pareltjes en soms denk je na een tijdje, wat is dat geweest?
Maargoed. Vandaag heb ik iets gevonden wat gewoon fucking te gek is. Zeg ik nu, maar dat zal ook zeker weten blijven. Het viel op door de naam, door de titel. Het zei me niets, ik kon het niet plaatsen, ik moest het gewoon checken!
Tevens.. Als je de artiest en titel in YouTube invoert krijg je ook echt maar één hit. Dat vond ik best wel uniek!

Maar The Glücks dus. Het is een Belgisch duo uit Oostende en laten er geen gras over groeien over wat hun stijl nu eigenlijk is: heerlijk vuige garage rock. Misschien kan je ook een vleugje fuzz erbij gooien. Tina en Alek zitten niet stil. Tina drumt erop los terwijl Alek zijn gitaar lekker gieren. Maar het toffe vind ik dan weer is dat de dame, achter de drums, ook doet zingen! Waardering alom daarvoor.
Deze track is behalve dat vuige, dat rauwe, stiekem ook heel erg catchy is. Het ziet misschien allemaal heel vreemd uit qua bandnaam en natuurlijk ook qua titel. Maar geloof me: dit is wel echt heel nice! Als je houdt van wat geluid.. Van gitaarwerk, van drums.. Dan zit je hier goed!

Het rammelt, het knalt en het is gewoonweg enorm energiek. Geef het maar gewoon een kans!!

Vorig artikelSputnik 9 – Motorway Jamboree
Volgend artikelThe Rolling Stones – Just Your Fool

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in