the-elementary-penguins-wild-feverTja… Ik heb deze band al menig keer genoemd op mijn site en nu zullen ze er ook niet onderuit komen 😉 Het zijn The Elementary Penguins. Dit trio, Dale Wathey, ‘Sjap’ Kooistra en drummer Maurits Huijgen, hebben mij kunnen overtuigen met het geniale nummer ‘Everybody Knows My Name Especially On The Dance Floor’. Vervolgens kwam de track ‘Pitch Black’ en een geheel album wat ook vol staat met ijzersterke tracks. Maar stiekem blijft de allereerste wel ook de beste. Die kan ik eigenlijk nog wel dag in dag uit draaien. MAAR!

Daarna was het stil. Natuurlijk, muziek maken kost tijd. Maar ze zijn terug… En hoe! De sound is onmiskenbaar duidelijk; het is nooit saai. Catchy, energiek en ook gewoon eigen. Die indierock stroomt dan waar het niet stromen kan. ‘Wild Fever’ is een zeer mooi begin want later dit jaar zal er meer nieuw werk uitkomen!
Dat werk is geproduceerd door Matthijs van Duijvenbode, welbekend van Douwe Bob/Tim Knol en is opgenomen in de Monkey Studio te Amsterdam!
Ik ben erg benieuwd naar de rest, dit is namelijk lekker!!!

Ik heb helaas geen YouTube linkje ervan dus het zal een Spotify klik worden…. The Elementary Penguins – Wild Fever

Vorig artikelMelle Jutte ft. Pete Philly – Concrete
Volgend artikelCYNBEL – Vagabonds

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in