Ja, bevalt prima!

Maak kennis met The Drums! Een fijn bandje uit Amerika. Brooklyn is hun hometown. Ze zijn in Nederland (nog) niet zo bekend maar wellicht kan dat nog veranderen!
Ze zijn in 2008 opgericht en het bestaat uit vier gasten. De zanger van dit kwartet is Jonathan Pierce, gitarist Jacob Graham, Adam Kessler is de bassist & Connor Hanwick drumt. Zoals ik al zei, qua bekendheid hier is het niet om over naar huis te schrijven. Tóch komt er gewoon al een vierde album uit wat dus wilt zeggen dat ze het in het buitenland gewoonweg goed doen.

‘Blood Under My Belt’ is een zeer fijne, vrolijke track waar genoeg variatie in zit. Aanstekelijke gitaarhook en ook de stem van Jonathan is prettig. Eigenlijk krijg je er ook veel energie van en een glimlach op je gezicht. Een mix van postpunk, new wave en indie.
Deze zal ook komen te staan op het album wat ‘Abysmal Thoughts’ gaat heten. Op 16 juni zal dit album de wereld in worden geslingerd. Benieuwd wel wat ze verder nog laten horen!

Het is zeer zeker zo dat er potentie in ze zitten want ze stonden ze al eens in het voorprogramma van Florence and the Machine, dat vind ik niet slecht!
Nu is dit niet een voorprogramma maar een eigen plek op CamielMusic. Enjoy!

Vorig artikelDouglas Firs – Shine ‘em up Sadie
Volgend artikelGorillaz ft. Rag‘n’Bone Man, Zebra Katz & RAY BLK – The Apprentice

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in