Zó typisch!

Het is een band wat toch eigenlijk wel legendarisch te noemen valt, niet? The Darkness… Waarschijnlijk het meest bekend geworden door ‘I Believed In A Thing Called Love’ maar ze hebben uiteraard veel meer uitgebracht! Deze glamrockers, want dat mag wel gezegd worden, hebben al een carrière van heb ik jou daar. De Britse band rondom frontman
Justin Hawkins zijn toch al bijna 20 jaar bezig. Tevens zal er nog een volledig album uitkomen. Deze heeft de titel ‘Easter Is Cancelled’ gekregen. Eens checken hoe ‘Heart Explodes’ bevalt!

Natuurlijk herkennen we de sound van The Darkness. Het is opzwepend, energiek en bombastisch. Je weet precies wat je kunt verwachten maar stiekem ook wat je wilt horen! Het is misschien niet het overdreven theatrale of over the top wat dit nummer brengt maar het is wel een track die past in het straatje van The Darkness. Waarschijnlijk zal dit live nog wel wat meer ontploffen, zeker als de gitaarsolo wordt ingezet. Verder is het lekker ontspannen maar wel met voldoende bombast en uithalen van Justin. Al met al een nummer die waarschijnlijk wel weer meer mensen laat wachten op het volledige album! Het is het zesde studioalbum, dus we zijn nog niet heel erg verwend als je een carrière hebt van bijna 20 jaar!

Lekker ouderwetse glamrock.

Vorig artikelMichael Kiwanuka – You Ain’t The Problem
Volgend artikelAllah Las – Polar Onion

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in