Wie kent The Darkness nou niet?

Dat bedoel ik dus. Iedereen kent The Darkness! De band met de enorme hit ‘I Believe In A Thing Called Love’ is weer terug. Ofja, weer? Ze blijven een beetje op en neer gaan in ieder geval.
Maar ik moest deze wel echt met jullie delen! Zoals gezegd, iedereen kent die joekel van een hit wel en hét kenmerk van The Darkness: de falcetto van Justin Hawkins. Die is onmiskenbaar en altijd aanwezig!
Hun nieuwe, nog komende, album zal dus ook waarschijnlijk vol staan met lekker bombastische tracks en ‘Pinewood Smile’ komt op 6 oktober uit.

Nu, deze nieuwe track getiteld ‘All The Pretty Girls’ is een nummer welke flink op tempo is. No nonsense en gas geven! Gewoon hoe The Darkness is. Maar deze lijkt een beetje autobiografisch, en anders is het een leuk verhaal. Het gaat in ieder geval over de aandacht wat de band krijgt van het vrouwelijk schoon. De eerste seconde is meteen raak met een ‘AAAAHAAAAA’ en dan tempo maken. Lekker volgen en meedeinen, het is gewoon echt een nummer waar je stiekem ook een vrolijk gevoel van krijgt. The Darkness doet het maar gewoon!

Laat gaan, laat gaan!

Vorig artikelHeavy Whipped Cream – Cooking With…
Volgend artikelBlack

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in