The Coral (Mobile)

Ik kwam op het spoor van deze band/van dit nummer door een hele fijne (dagelijkse) mail. Die mail ontvang ik van Melle (Melchior) van Buren. Nieuwsgierig als ik wel vaker ben (ik kan niet alles beluisteren helaas), ben ik achter de laptop gaan zitten en heb dit nummer geluisterd.

The Coral dus met het nummer ‘Connector’. Ik kende deze Britse band absoluut niet maar ik ben blij dit te horen. Ze bestaan al sinds 1996 en hebben dus al 20 jaar erop zitten. Sindsdien hebben ze toch flink wat meegemaakt. Een tour met de Acrtic Monkeys staat op hun CV maar daarbij ook gewoon nu hun zevende album, Distance Inbetween, uitgebracht. Lekker dus!! Maar nu toch naar het nummer…

WOW! Het heeft echt bedwelmende klanken. In zeer positieve zin. Het ritme is lekker, je grooved als het ware mee. Dan kom je bij het refrein en die blijft sowieso hangen: You’re a connector, i’m a receiver. Het ritme blijft gelijk maar de power en de dreiging wordt alsmaar groter. Daarbij komt het me eigenlijk heel erg bekend voor… Iemand die dit ook heeft? Ik heb ‘m in ieder geval al vaak op repeat gezet…

Anyway, tijd om dit te beluisteren. Met recht een Must Listen!!

https://www.youtube.com/watch?v=dn1vHmIdLLk

Vorig artikelMagnus – What It Is
Volgend artikelVANT – Karma Seeker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in