Altijd goed!

Dat The Cool Quest een speciaal plekje hier heeft op CamielMusic is duidelijk. Genoeg reviews, een interview… Het houdt niet op! Terecht ook. Deze 5 mans formatie (oke, 4 mannen en 1 dame), blijft steeds maar goede muziek uitbrengen. Heerlijke mix van funk, pop, hiphop en soul. Het is dansbaar, het is vrolijk, het is goed. Waar er eerst nog een saxofonist in de band zat, is deze ondertussen al een tijdje vervangen door een gitarist. Misschien iets rauwer, meer poppy. Niet erg want het is en blijft The Cool Quest. Nu is hier de opvolger van ‘Runnin’.

‘Goodlife’ dus. Is alles goodlife? Nee, zeer zeker niet. Waar ‘Runnin’ een serieus onderwerp heeft, is deze wel iets anders. Hoe men NU leeft, hoe de mensen NU geld uitgeven, kijken waar het schip strandt. Maar het is wel een track waar je wederom echt een fijn gevoel van krijgt.
Je merkt zeer zeker dat de band beter is geworden, sterker klinkt en volwassener oogt. Moet ook. Na zoveel shows, na zoveel mee te hebben gemaakt is het nu tijd om weer de volgende stap te zetten en dat gaat Vincent, Sander, Vadim, Thies en de lieflijke Ilse ook lukken.
Zelf gaan genieten van een goed leven in de muziekwereld, dát is het doel!

Time to have a good time!

Vorig artikelVortex Surfer – Skypusher
Volgend artikelBarosz – Barosz

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in