Het was een pittige deze week. Ik zat nog volledig in mijn De Staat modus van afgelopen zaterdag en als je dan iets nieuws moet kiezen is dat een moeilijke opgave. Maar dan hoor je plots een nummer waarvan je denkt: ah, iets anders! Dat is precies wat ik nodig had.
Meteen al gezegd hebbende, misschien is dit nummer iets te lang maar verder is het wel lekker hoor!

Wellicht heb je nog nooit gehoord van The Chainsmokers. Nou, ik in eerste instantie ook niet! Het is een Amerikaans DJ duo wat zich in eerste instantie voornamelijk bezig hield met het maken van remixes van indie bands. Niet meteen een scene waar je bekend in raakt. Daar zijn ze in 2012 mee begonnen en van daar uit doorgegroeid naar meer andere soorten muziek. Andrew Taggart & Alex Pall wilden uiteindelijk toch wel meer bereiken en in hun eigen land hebben ze met dit nummer zelfs nummer 6 gehaald!
Toen kwamen ze uit bij de eigenlijke klank zoals electro house en EDM om afgelopen jaar, in augustus al, dit nummer te releasen: Roses. Toevalligerwijs op vocals Elizabeth Roze Mencel die zichzelf als artiest ROZES noemt. Het is echt een heel erg catchy nummer, ik vind het ook opvallen ten opzichte van andere electronische nummers.

Regenachtig weer dus ik compenseer het met vrolijke klanken!

Vorig artikelDe Staat
Volgend artikel2Pac – Changes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in