Full Power

By far het meest beluisterde album van 2020. Daarbij voor mij dé ontdekking van dit jaar. Want eerlijk is eerlijk, voor april had ik nog nooit van deze Griekse formatie gehoord! Dus dat wilt zeker wat zeggen als ik het zo formuleer. The BuzzDealers dus. Dat album waar ik naar refereer, ‘Blooming’, heeft in februari het levenslicht gezien en bestaat uit negen tracks. Aangezien ze pasgeleden hebben bekend gemaakt dat dit album ook op gelimiteerd oranje vinyl komt, geven ze even een extra boost om ook nog even een nummer te promoten. Aangezien ik dus zo’n grote liefhebber ben geworden, doe ik lekker mee. Laten we maar eens even deze kneiter beluisteren en vervolgens de bestelmogelijkheid 😉

‘Sling’ is de vierde track van het album en het is vanaf moment al een heerlijk vuige sound wat je krijgt te horen. Nog ietwat rustig en spannend en daar zorgt frontman Zannis ook voor. Ontspannen zang maar als we het refrein naderen en bereiken gaat alles meteen naar intensieve stand. Wat meer fuzz, wat meer energie, wat meer kracht. Ook de samenzang die meermaals wordt gevormd, geeft echt veel meer cachet. De uithalen die klinken en tevens daarna een smerig goede solo… Heerlijk! Richting het eind komt er een soort ‘klapgedeelte’ waar ik denk dat het live absoluut een lokkertje kan zijn om mee te doen en te rekken. Als we in de dying seconds komen, dan wordt het gaspedaal nog even lekker ingetrapt. Meesterlijk!
Ben je nu overtuigd? Logisch. Ga snel naar hun Bandcamp pagina en bestel dit pareltje. Uiteraard support je ze hiermee enorm!

Vorig artikelFoo Fighters – Shame Shame
Volgend artikelCeline van Veldhoven – Love Letters

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in