Blijvend

Je hebt soms bands die een hit scoren en het daarna heel erg lastig hebben om een goed vervolg eraan te geven. Maar dat geldt absoluut niet voor The Brahms! Ze deden in 2015, dat lijkt al heel lang geleden, mee aan de Popronde… Deden het daar super goed. Scoorden een joekel van een hit met het nummer ‘Golden’ en wonnen zelfs een jaar later een 3FM award in de categorie ‘Best Alternative’.
Er zijn 2 EP’s uitgebracht en vorig jaar lieten ze al een beetje van zich horen door het nummer ‘Sleep’ uit te brengen. Maar dat was toen, we zitten nu in 2018 en dan mogen we het ‘gewoon’ hebben over nieuwe muziek.

Want er is meer nieuws dan alleen deze nieuwe track. Het zal een voorbode zijn want op 16 februari zal deze Utrechtse band hun debuutalbum gaan uitbrengen maar wat wellicht nog leuker is, is dat hun release een dag later zal plaatsvinden in Tivoli de Helling!
Het album heeft de titel ‘Me And My Damn Dreams’ gekregen en zal 12 nummers bevatten. De productie lag in handen van gerenommeerde Larry Hibbitt, wellicht bekend van Nothing But Thieves.
‘Sleep’ was dus het eerste visitekaartje en nu zijn ze weer daar met een nieuw pareltje. Het is herkenbaar wat David, Martin, Thomas en Tobias laten horen. Hele fijne, directe maar ook catchy indiepop. Goede riffs, spannend stukje en het altijd fijne ‘ahaaaaaah’. Doet het goed en zal altijd erin moeten. Een voltreffer! Nu nog eventjes wachten op dat volledige album.

Voor nu… Nieuw nummer! Goede energie!

Vorig artikelA Place To Bury Strangers – Never Coming Back
Volgend artikelSilent War – Animals

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in