Rocken!

Dat is denk ik wel een understatement bij deze band. The Amazons is geen onbekende band op CamielMusic! In hun bekendheid groeien ze echt enorm en daar wil ik ook graag een steentje aan bijdragen.
The Amazons is een kwartet komende uit Reading, Groot-Brittannië. Ze tekenden bij Fiction Records in 2015 en toen hebben ze ook hun EP uitgebracht getiteld ‘Don’t You Wanna’. Dat was dat en nu zitten we al in een fase dat er een geheel album uitkomt. Wel precies op 26 mei. Dus we moeten nog even wachten tot het gelijknamige album op de planken ligt!

‘Junk Food Forever’ is een echte Amazons track. Waar ik al eens eerder heb gezegd: bombastisch, catchy, hard maar zo ontzettend slim. Het heeft een kop en een staart. Knallen waar het moet maar ook de rust pakken waar men dat moet doen!
Qua sound kun je het wellicht wel een beetje vergelijken met Foo Fighters en Kings Of Leon. Het harde werk van de eerstgenoemde, het catchy geheel van de andere. Maar alles daaromheen is het gewoon eigen, het is een soort Amazons sound. Mocht je denken… Hmm, ik vind ze vet! Dan zit er maar 1 ding op! Naar Best Kept Secret Festival gaan in Hilvarenbeek. Dat is overigens van 16-18 juni.

Zin om dit te beluisteren? Lijkt me wel!

Vorig artikelCyanna Mercury – Horse Dark As Night
Volgend artikelKitty Kitty Tuna – High Hopes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in