Ja… Ze hebben 100% zeker een mooie toekomst!

The Amazons! Een tijdje geleden kwam ik deze vier gasten uit Reading tegen (op het internet welteverstaan) en sindsdien ben ik ze goed gaan volgen! Het gaat in ieder geval om Matt Thompson op zang, Joe Emmet op drums, Elliot Briggs is de bassist & Chris Alderton speelt op gitaar.
Daarbij had ik er onmiddellijk over geschreven. Goede muziek moet je delen, niet voor jezelf houden. Daarom kwam ook het nummer ‘In My Mind’ op CamielMusic te staan.

Maar nu is het tijd voor iets nieuws. Ze groeien als gekken en blijven niet onopgemerkt in tegenstelling tot twee jaar geleden. Destijds was het mondjesmaat qua publieke belangstelling. Maar ze hadden wel een hele goede producer; Catherine Marks. Bands zoals Wolf Alice, Foals en White Lies hebben een stempel van haar. Maar die belangstelling is nu wel anders!
Een voorprogramma destijds bij The Kooks zorgde ervoor dat meer en meer mensen van dit energieke bandje gingen checken. Het is lekkere energieke, bombastische rock.
Lekker gierende gitaren, knallende drums en ook de zang is zeker niet mis. Ik ben van mening dat het echt een band is waar we de komende tijd nog veel van gaan horen. Het is ze gegund ook.

Op 2 juni komt hun debuutalbum uit nadat ze in 2015 al een EP hadden gedropt. Op dat album zal zeker deze track staan, ‘Black Magic’.
En mocht je denken… Mensen, wat is dat hard? Dat komt volgens de band volledig door Joe Emmet. Hij drumt (te) hard… 😉 HAVE FUN!

Vorig artikelKasabian – You’re In Love With a Psycho
Volgend artikelAeroplane & Purple Disco Machine Feat Aloe Blacc – Counting On Me

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in