Goede breker!

Bijna 1,5 jaar geleden heb ik al eens eerder over dit Gronings bandje geschreven. Destijds ging het over hun EP, ‘Hold Me Tight’ maar nu hebben ze een losse track de wereld ingeslingerd. Sowieso een opmaat naar een nieuw album wat eigenlijk ook al is opgenomen. Maar gelukkig zijn de drie heren niet zo gemeen om helemaal tot 2018 te wachten met het uitbrengen van een lekker nieuwe track. De drie heren zijn overigens zanger/gitarist Floris van Luijtelaar, drummer Mathijs Louwsma en bassist Simon Bleeker.

Het is hoe dan ook nog steeds het betere gitaarwerk. Dat heb ik toen gezegd en dat is zo gebleven. Maar met de toevoeging: het is allemaal veel beter gaan klinken! Natuurlijk, veel meer ervaring en meer gedachte hoe je iets wilt laten horen aan het publiek: dat is gelukt. Typische garage rock met wat punk invloeden.
Lekker uitgebreide intro met wat uithalen om vervolgens wel door te gaan. De rust die tussendoor even wordt gepakt, even lekker opladen voor het refrein is te gek. Dat slimmigheidje blijft hangen. De gitaarsolo die richting het einde loopt is net zo goed. Het laat echt wel horen dat iedereen uit het juiste hout gesneden is.
Je zult wel denken, die titel… Wat bedoelen ze nu daar mee? Hun eigen track? Nee. Het is meer dat je gewoon ook de minder prettige dingen in je leven moet waarderen. Dat helpt. Net zoals het helpt om deze track te luisteren 😉

Breek de week met Ten Years Today!

 

Vorig artikelBroken Brass Ensemble – The Unusual and the Unknown
Volgend artikelDossier Dutchies November 2017

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in