TemplesTjonge, wat slecht van me om dit eigenlijk pas sinds kort te kennen.
Temples: een bandje uit Engeland (Kettering), vier man (jochies) sterk, spelend sinds 2012 en maken enorm sterke psychedelische rock. Om het te vergelijken, denk aan vleugje Pink Floyd, Foxygen en wellicht wel Nederlands trots Jacco Gardner (alhoewel Temples toch meer rock is). Maar het heeft ook soms wat weg van The Beatles, hoe apart is dat?!
Hun CD, Sun Structures, is een groot succes geweest afgelopen jaar. Februari kwam het album uit en daardoor hebben ze ook op vele plaatsen kunnen spelen en zodoende hebben de heren erg veel ervaring kunnen opdoen! Denk aan Europa, Noord-Amerika en Australië.

Desondanks blijft het een band dat niet heel erg op radio komt, dat heeft eigenlijk wel iets moois. Natuurlijk is Temples niet de meest radiovriendelijke muziek maar wel kwalitatief enorm goed. Daarom is het muziek dat alleen bij de ‘kenners’ of anders voor de ‘liefhebbers’ binnenkomt.

Het nummer Move With The Season is opgenomen tijdens een sessie bij KEXP. KEXP is een radiozender dat gespecialiseerd is in indie en alternatieve muziek. Daarbij geeft de zender ook speciaal zendtijd aan speciale genres en daarbij dan ook geregeld live optredens. Tijdens dit optreden zie je hun passie en gevoel en dat komt goed over.
Geef het een kans, het zal je bevallen!

Temples – Move With The Season.

Vorig artikelMister And Mississippi – Meet Me At The Lighthouse
Volgend artikelOscar And The Wolf – Strange Entity

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in