Nederlands fabrikaat!!!

Taymir is een Nederlands bandje uit Den Haag en dan weet je dat je goed zit. Den Haag is toch echt een plek waar vele Nederlandse artiesten hun wieg hebben staan en waar dus ook veel kwaliteit vandaan komt.
In 2013 is alles begonnen hebben ze gelijk flink wat stappen kunnen zetten. Ik heb ze voor het eerst gezien (& gesproken) op Mama’s Pride. Dat was echt hun begin maar hadden ze wel gelijk twee héle goede nummers uitgebracht: ‘Aaaaah’ en ‘All We Know’. Deze heb ik in ieder geval helemaal grijs gedraaid.

Hoe Taymir klinkt? Denk aan jaren 60, The Strokes met een vleugje Miles Kane en dan Haagse bluf erbij. Flinke dosis humor zit er in ieder geval in!! Voor vandaag zijn de heren mijn Pick Of The Week met een gloedje nieuw nummer: ‘Sometime’.
Het is en blijft nog altijd hele fijne rock ’n roll maar met een vleugje indie. Hoog ritme op de drums zorgt ervoor dat je automatisch gaat meetikken. Daarbij is het gitaarwerk zoals altijd goed aanwezig. Taymir is een band die misschien iets onder de radar vliegt maar niet bij Camiel Music, daar zal ik altijd de aandacht geven aan deze hele toffe band!

Fijne maandag.

Vorig artikelJames Morrison – Demons
Volgend artikelMacklemore & Ryan Lewis – Downtown

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in