Heel anders!

Tamino is een naam wat we allemaal moeten gaan onthouden mocht je dat nog niet hebben gedaan! Deze jonge Belg was dit jaar een van de winnaars van de Nieuwe Lichting van Studio Brussel en zijn ster is rijzende.
Met het nummer ‘Habibi’ brak hij door en dat was niet zonder reden. Zijn machtige stem, de rust en tegelijkertijd ook het bereik wat deze Belg met Egyptische roots heeft… Magnifiek!

Bijna al zijn nummers heeft hij geschreven ‘op kot’. Hij heeft namelijk gestudeerd aan het conservatorium in Amsterdam! Dus zijn ook de meeste tracks wat op zijn EP staan, welke tijdens Record Store Day is uitgekomen, daar ontstaan. Zoals al aangegeven, hij heeft een stem waar je gewoonweg wauw tegen zegt. Maar hij laat ook horen veel te kunnen. ‘Habibi’ is een track waar het tegen het klassieke aanschuurt, nu is het nieuwe nummer ‘Cigar’ juist weer heel anders. Het heeft, wat mijn eerste gedachte was, ietwat weg van Balthazar. Dat lijkt echt ook geen slechte vergelijking! Maar het heeft meer, niet dat Balthazar slecht is maar dit brengt een extra dimensie ook vanwege de stem en het kan denk ik ook live (helaas niet gezien) goed knallen, nóg meeslepender zijn!

Ik hoop dat ik mensen nieuwsgierig heb gemaakt. Deze man is denkelijk wel de toekomst.

Vorig artikelNick Mulvey – Unconditional
Volgend artikelYasmine – Honey

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in