Betoverend!

De heren van Tamarin Desert hebben een toffe nieuwe single de wereld ingeslingerd. Deze hebben ze kunnen opnemen met Wouter Budé van The Moon Studios, het 27tapes project. Ze hebben in december van vorig jaar in de finale gestaan van Nu of Nooit om een plekJE op Pinkpop te bemachtigen. Dit hebben ze helaas niet gered maar Loek, Pim, Cas & Myron hebben die avond wel een andere prijs in de wacht gesleept: het maken van een videoclip & bandcoaching. Ondertussen hebben ze dus keihard gewerkt om ons die nieuwe track te laten horen en het is ook écht Tamarin Desert!

Eigenlijk hoor je al onmiddellijk dat het Tamarin Desert is. Het begint met een lekker ritmische sound om vervolgens de herkenbare gitaarriff erbij te doen. Als dan ook nog de stem van Loek Hendrikx erbij komt is het helemaal raak. Die herken je uit duizenden! Je voelt ondertussen dat er een opbouw plaatsvindt. Richting het refrein ontstaat er een fijne samenzang ‘ah ah aaah’ die ook ervoor zorgt dat ‘Holding On’ echt goed blijft hangen. Die muzikale sfeer die men laat horen is werkelijk betoverend. Hier kun je mee wakker worden, gewoon even lekker naar luisteren ’s middags maar ook een lange donkere rit naar huis past in dit plaatje.
Naarmate dat we richting het einde gaan wordt de volumeknop ietsjes meer opengedraaid en dit geeft ook nog meer cachet aan het nummer. Ik kan hier oprecht heel erg lang naar blijven luisteren.

Tijd dat de rest dat gaat doen.

Vorig artikelFrancis Moon – Baby, I Know It
Volgend artikelJett Rebel – Amy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in