Yeah!

De track is toch al eventjes uit maar het is nooit te laat om te schrijven over Sven Hammond. Deze formatie bestaande uit vijf man zal op 22 september hun nieuwe album ‘Rapture’ uitbrengen. Het draait allemaal om ’the man himself’: Sven Figee. De man achter de hammond en de grondlegger van deze band. Maar vergeet de rest niet zou ik zeggen: Tim Eijmaal op gitaar, Glenn Gaddum op bas & Joost Kroon drumt. Daarnaast is de zanger van dit geheel ook geen kleine jongen: Ivan Peroti. Een stem die opvalt, er perfect bij past en je steeds weet te verrassen!
Maar zoals gezegd, een nieuw nummer en een album komt eraan. Sven Hammond is terug!

De start is veelbelovend. De goede stem van Ivan is altijd fijn om te horen en daaromheen die kenmerkende hammond van Sven. Maar het is veel meer dan dat, natuurlijk. De band is enorm goed op elkaar ingespeeld en zodoende is het echt een track van formaat. Het refrein is niet heel bombastisch maar wel net genoeg om op te vallen en dat komt ook door de samenzang wat soms plaats vindt.
Natuurlijk komen de individuele kwaliteiten ook even naar voren zoals het hoort. Het lekkere geluid op gitaar maar die hammond is altijd onmiskenbaar aanwezig. Het is misschien niet helemaal 100% waar het om gaat, die hammond, maar meneer Figee is onmisbaar ook. Anders is het niet meer de band van uiteraard 😉
Natuurlijk zal er nog veel meer moois komen op dat album… Dat is helaas nog eventjes wachten maar het zal zonder twijfel weer een heerlijk album zijn. Be prepared!

Nu lekker genieten van ‘Lazarus’!

Vorig artikelFink – Cracks Appear
Volgend artikelProphets Of Rage – Radical Eyes

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in