Grote verrassing!

Afgelopen zaterdag (7 juli red.) was de 36e editie van ConincxPop. Daar stond weer genoeg moois op het podium. Een mooie mix van vele stijlen en landen. Ook Spanje was vertegenwoordigd en dat in de naam van Susan Santos. Dit is een dame die zich volledig zelf heeft leren gitaar spelen en verhuisde in 2009 naar Madrid om meer en meer te gaan spelen en uiteraard bekender te worden. Ondertussen heeft ze al 4 albums uitgebracht en langzamerhand krijgt ze ook veel meer bekendheid buiten Spanje. Terecht!

Maar afgelopen zaterdag dus…. Ik had wel wat geluisterd maar achteraf was dit wel dé grote verrassing van de dag. 3 man sterk is de band, Susan is natuurlijk het stralende middelpunt. Als linkshandige gitariste valt ze ook al op maar hoe ze op de gitaar speelt… Wow! Het is echt pure Rhythm&Blues met flink wat rock invloeden. Wat dat betreft straalt ze ook echt op het podium en zet ze ook goede performance neer. Overigens kreeg ik in de beginfase een soort My Baby gevoel, ritmisch was het fenomenaal! Maar later werd het meer rock, ook niet verkeerd!
Live is het hoe dan ook beter dan op de plaat. Toch kies ik hier voor een ‘vaste’ track, gewoon om op te warmen. Klik daarna zelf maar even naar een live opname!

Dus logische keuze om Susan Santos te kiezen als Pick Of The Week.

Vorig artikelSured – Back Again
Volgend artikelYungblud – Medication

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in