Sunday Kids Popronde

Tja…. Ik heb gewoon zin om even onvervalste southern/stoner rock te laten horen en dat dan samen met een geweldige clip. Hoe vaak komt dat nou nog voor? Oja, én het is een Nederlandse band. Win-win-win situatie noem ik dat!

Het gaat om Sunday Kids, zoals gezegd een Nederlandse band komende uit Amsterdam. Het is een hele fijne mix van southern klanken met een vleugje stoner en ook zeker soms vleugjes blues. Dat hoor je zeker terug in hun nummer ‘Along The Way’ dat ook in een bier reclame heeft gezeten (niet mijn favoriet maar och…!).
Ik ben ze zo’n twee jaar tegen gekomen op het avontuur dat de Popronde heet. Hierna zijn ze lekker gegroeid en hebben ze nu ook een tweede album uitgebracht. Daarop staat ook het nummer ‘Sweet One’. Dit is weer anders maar niet minder goed!

Het viertal heeft zeer zeker niet stil gezeten en laat zich horen op dit nummer! Energiek, lekkere drums, lekkere gitaren erin. De rauwe stem van Folkert Lodewijks erbij en het is gewoon genieten.
Misschien ietwat ‘smerig’ maar dat is ook wel heel erg lekker. Het nummer blijft hangen en de clip geeft je een grote smile.
Zeker een band om eens te checken mocht je er niet zo bekend mee zijn!

Vorig artikelPostcards From Mars – Growth
Volgend artikelCatholic Action – L.U.V

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in