Gewoon fijn!

Sunday Kids is een band waar ik wel gewoon altijd graag naar luister en ook misschien wel een kleine band mee heb. Leuk, 2x band in een zin en verschillende betekenissen! Anyway….
Nadat ze in 2014 hebben meegedaan aan de Popronde ben ik ze fanatieker gaan volgen. Ik heb destijds ook namelijk een interview met de heren gehad en later ook hun ULTIMATE Songs gekregen! Gewoon toffe gasten die no nonsense muziek maken. Goede sound, goede kop en gaan! Mocht je nu ook denken; ken ik ze misschien wel? Ja, dat kan! Grolsch Kornuit gebruikt hun nummer ‘Along The Way’. Een kneiter! Maar ze hebben nu iets nieuws….

‘Southside’ is het laatste wapenfeit van deze Amsterdamse band. Hun stijl is en blijft altijd goed: lekkere rauwe rock ’n roll met wat vleugjes southern rock erin. Een ideale mix. Pak daarbij altijd een catchy refrein en het is een Sunday Kids track!
Dat geldt uiteraard ook weer voor deze topper. De stem van Folkert is interessant, beetje rauw en geheimzinnig tegelijk. Pak dan ook natuurlijk de muzikale klasse en het tussen stukje waar je wacht op het los gaan. Dát gebeurd echter niet… Juist later de samenzang zorgt ervoor dat je altijd blijft luisteren. Op een of andere manier is de mix van het lekkere gitaar geluid en toch wel het uptempo geluid iets waar ik vrolijk van word.

Tijd om te luisteren en uiteraard de clip te checken!

Vorig artikelConincx Pop 2017: Een muzikaal genot
Volgend artikelJacob Banks – Chainsmoking

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in