Kunnen we het nog wel Storksky noemen? Michiel zonder gitaar.. Geen echte drums.. Het is compleet anders maar toch heel rauw.
Michiel bootst de drums na middels een drumcomputer en Ivo Schot, van FORTHELOVEOFBASS, speelt op de bas. Zo zie je maar… Het kan compleet anders maar uiteindelijk blijft het een Storksky track.
Tijdens de Zomerparkfeesten in Venlo is deze versie opgenomen in Hotel Wilhelmina. Er waren meerder ‘Hotelbar Sessions’ maar het is nu gewoon tijd om deze track de wereld in te gooien!

Ondertussen is het verhaal van Storksky ook wel bekend. Michiel Claessen heeft dit ‘project’ gestart als afstudeerproject. Maar het werd meer dan dat. Véél meer. Het opnemen van een gruwelijk goed album, waar ik ook over heb geschreven, het openen van Pinkpop en ondertussen ook deelnemen aan de Popronde.
Michiel speelt op zijn gitaar alsof het allemaal geen moeite kost, zorgt ervoor dat de zang soms klinkt voor twee, dit komt mede door de geniale kopstem. Tijdens de opnames van het album heeft hij op de drums hulp gehad van Mario Goossens van Triggerfinger, Tim van Delft van De Staat en ook Jesper Albers van The Paceshifter. Sinds de start van de Popronde, donderdag 15 september, drumt Jesper alles mee. Dat klonk gewoon enorm vertrouwd!

Maar nu is het tijd voor die speciale versie van ‘Fracas Maracas’. Ook echt eentje die blijft hangen! Vandaar dat het ook mijn Pick Of The Week is.

Vorig artikelDaniel Cane & The Rebellion – Breakthrough
Volgend artikelEmil Landman – Wait Until The End Of This Day

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in