Storksky (2) (Mobile)Jaja! Dit is lekker om op elk moment van de dag te horen. Geen nieuw nummer van Storksky maar wél een clip. Niet alleen de track is gewoon rete strak en te gek, de clip blijft ook fascineren.
Voor wie denkt… Storksky?
Ik geef even een snelle opfriscursus. Storksky is het project van Michiel Claessen, hij heeft dit allemaal gestart om af te studeren. Maar het werd beter, groter en professioneler. Hij won Nu of Nooit en stond dus op Pinkpop. Dit weekend staat hij op Zwarte Cross maar later dit jaar zal hij door Nederland gaan touren tijdens de Popronde.
In het begin was het daarnaast werken met steeds andere drummers. Michiel speelt de gitaar en omdat hij een duo is moet er steeds een drummer bij komen. Nu heeft hij in Roy Moonen een vaste drummer maar op de plaat heeft hij met heel wat drummers gespeeld: Tim van Delft van De Staat, Mario Goossens van Triggerfinger, Lars Spijkervet van Automatic Sam & Jesper Albers van Paceshifters.

Die laatste speelt mee op dit nummer, Fracas Maracas. Tijdens de recensie die ik schreef over de plaat zei ik over dit nummer dat ze het absoluut niet rustig aan doen: de volumeknop open draaien en gaan! Dat klopt nog steeds. Het geniale riffje, het knallende werk van de drums en dan natuurlijk het uptempo doorgaan met de zang van Michiel. Ondanks dat het een echte kneiter is, blijft ie wel hangen. Knap bij een zo’n rock track.

Dus knal het weekend verder in, gewoon doorgaan, of desnoods op een doordeweekse dag dit beluisteren. Het is TOP!

Vorig artikelJamie N Commons – Not Gonna Break Me
Volgend artikelThe Hunna – Bonfire

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in