stillwaveDe Popronde herbergt al heel lang veel talenten die later uitgroeien tot grote hoogte. Denk aan bekende bands/artiesten zoals Blaudzun, De Staat, Dotan, Kensington en ook Chef’ Special. Dat zijn absoluut geen kleintjes meer in de muziekwereld!
Nu moet de Popronde nog beginnen maar ik ben toch al een tijdje aan het luisteren naar wat bandjes. Sommige beginnen wat meer airplay te krijgen zoals The Brahms. Die hebben zelfs al een megahit op 3FM te pakken met het nummer ‘Golden’!
Dus mocht je ergens in de buurt de Popronde hebben, ga het checken! Wie weet sta jij vooraan in een café bij The Best Next Thing!!

Ik ga vandaag voor de Must Listen van Stillwave. Ook een band dat zal gaan rondreizen door Nederland en hopelijk op vele plekken zal gaan overtuigen! Bij mij hoeven ze dit niet meer te doen, done deal!
Waarom hebben ze dit al gedaan bij mij? Nou, het is een geluid waar ik van hou: beetje Editors, beetje donker, mysterieus, het heeft spanning. Het trekt mijn aandacht!
Deze boys uit Utrecht hebben in ieder geval niet stil gezeten de afgelopen tijd! Ze hebben al in flink wat grote zalen in Nederland gestaan maar zijn ook al wat keren overgestoken richting Engeland. Daar krijgen ze ook de handen op elkaar omdat nu ook weer een nieuwe tocht gepland staat.
Misschien moet je het een paar keer luisteren, misschien heb je meteen die juiste vibe. Het is muziek die je voelt!

Ik weet nog niet zeker of deze toppers richting het zuiden zullen trekken met de Popronde. Weert is tot nu toe het meest dichtbij maar wellicht heeft Sittard of Maastricht nog wat in petto. Desondanks komen ze wel naar iets heel anders: GeleenCalling. Hier staan nog wat andere hele goede bands gelijksoortig aan Stillwave. Denk aan The Ex en Honeymoon Cowboys. Dus mocht je het allemaal interessant vinden: zaterdag 3 oktober, De Reünie te Geleen!

https://www.youtube.com/watch?v=yNkv7VvOrZM

Vorig artikelPAON – PAON
Volgend artikelMagnus ft. Tim Vanhamel – Puppy

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in