Nou, STATESMEN had me had weekje wel!!

Statemen physical (Mobile)

Om te beginnen kregen de boys te horen dat ze mogen deelnemen aan de Popronde Nederland. Dit rondreizende festival begint in september en is een hele mooie opstap voor de jonge bands. Vanaf daar kan het snel gaan.
Vervolgens kwam het bericht dat ze onder beheer komen van ‘Agents After All’. Dit is toch wel weer een extraatje en ze zijn dus nu te boeken via hun!
Last but not least, en dat vind ik dan (nu) misschien wel het leukst, nieuwe muziek!!!

‘Physical’ is de nieuwe single van de 4 heren. Stan Smeets is de frontman en waarschijnlijk ook de meest bekende. Hij heeft meegedaan aan de Beste Singer Songwriter en speelt ook in de band Hard2Get. Jerôme Lenders op gitaar, Jesse Hanssen op de basgitaar en Bram Peters op drums completeren het geheel.
De muziek kan je scharen onder de stevige pop. Het heeft genoeg energie maar dan zeer zeker met energieke stukken erin. Wat wil je ook anders met het betere gitaarwerk en drums erin?

Het nieuwe nummer ‘Physical’ is hier ook een goed voorbeeld van. Je voelt de energie, je voelt de vleugjes rock maar daarbij het ook echt lekker catchy! Lekker couplet, energiek refrein en ook een slim tussenstuk. Bovendien is de tekst gewoon tof. Simpel maar goed in elkaar gezet.
Mocht je houden van vergelijkingen… Dan zit je goed bij de vergelijking The Killers. Het heeft ook het bombastische, het herkenbare en het rockende aspect.
Dit is gewoon echt een nummer waar je verder mee komt. Oftewel waar STATESMEN verder mee komt. Hier zullen ze op het podium zeker mee gaan knallen en de mensen voor hun laten swingen! Het is muziek waar veel mensen van zullen gaan houden, zeker weten.

Ik ben zeer zeker een liefhebber en blijf ze volgen! Let’s Go!

Vorig artikelGroove Garden 2016
Volgend artikelDonnerwetter – Trumpoline

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in