St.Tropez (Mobile)

Dit is echt een pareltje! Maar ook echt eentje die perfect is voor een dag als deze. Soms als veel tegenzit, als je denkt: fuck it allemaal… Dan moet je muziek als St. Tropez horen. Dat is zo energiek…. Om gek van te worden!!!!
Maar positief uiteraard. Gewoon losgaan, niet teveel meer nadenken en door.

St. Tropez is geen nieuw bandje op CamielMusic integendeel. Ze zijn bekend doordat ze al een verleden hebben als grotere band van Nederland maar dat is nu niet meer. Ze hebben in 2015 met heel veel succes meegedaan aan de Popronde en sindsdien gaat alles in sneltreinvaart.
Toch is dit nieuwe nummer weer anders als voorgaande nummers. Die waren kort, energiek en hard. Deze is eigenlijk maar op 1 front anders: deze is lang! Gewoon over de 4 minuten. Maar geen enkele seconde is vervelend of saai. Het is en blijft onvervalste heerlijke knallende punk/alternative rock… Het is chaotisch, het is krachtig, het is St. Tropez.

Voor diegene die net als ik een dipje hebben en gewoon die volle energie kunnen gebruiken… Dan is dit nummer zeker weten een heel goed hulpmiddel! Helaas (nog?) geen clipje…. Gewoon op de link klikken, dat is soundcloud!

St. Tropez – Order.

Vorig artikelGregory Porter – Don’t Lose Your Steam
Volgend artikelHere Be Dragons – These Golden Days of Youth

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in