Sputnik 9 entry 4

Damn…. Ik ben te druk geweest met andere muziek en andere recensies te schrijven dat ik (helaas) de vorige heb gemist!

Het gaat hier weer om Sputnik 9. Om er even op terug te komen: Sputnik 9 is een project van Lars Spijkervet (Automtic Sam) en hij wilt in samenwerking met veel muzikale collega’s elke maand een single uitbrengen met een live video erbij. Ik blijf het helemaal te gek vonden dat er zoiets allemaal kan ontstaan en dat er dus ook niet met de minste mensen wordt gewerkt!
In februari heb ik er dus al over geschreven en toen was er een samenwerking met Seb Dokman van Paceshifters (zang en gitaar), Igor Sekulovic van Projekt Rakija (gitaar) en Peter Peskens van Jungle By Night en The Mysterons (basgitaar). Je kan het HIER checken!

Het spijt me dat ik dus Entry 3 heb gemist. Om even bij te kletsen, hieraan deden Wout Kemkens van Shaking Godspeed (gitaar/zang) Gertjan Gutman van Birth Of Joy (rhodes/philicorda) & Jesse Hanssen van STATESMEN (basgitaar) mee.

Nu, is het al de vierde…. Entry 4.. en daarop doen ook zeer zeker fijne namen mee! Rocco Ostermann van Donnerwetter  op gitaar en zang, Vedran Mircetic van De Staat op gitaar en last but not least Paul Snoeren van inlakech op basgitaar. Vergeet trouwens niet dat Lars himself op drums speelt he 😉

Verder wil ik nog even zeggen… Deze track is AAN!!! Ik heb ‘m nu al meermaals op repeat gezet en krijg ‘m daarbij ook niet uit mijn hoofd. Geniaal.

Vorig artikelRadiohead – Burn The Witch
Volgend artikelMama’s Pride 2016: een glansrijke editie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in