sputnik-9-entry-9-mobileDaar issie dan… De laatste! Damn zeg. Het is allemaal zeer snel gegaan. Het prachtige project van Lars Spijkervet. Ik noem hem toch nog maar een keer. En terecht overigens.
Zijn idee om in twee dagen muziek te schrijven en op te nemen is denk ik wel heel erg geslaagd. 9 maanden lang. Elke keer weer iets nieuws, iets heel anders en steeds met andere artiesten. Het vergt niet alleen veel energie maar natuurlijk ook veel creativiteit en durf! Plus het feit dat hij altijd de drums verzorgd. Niet te vergeten.
Uiteindelijk zijn er tracks gekomen waar ik van vind dat het hitmateriaal is, zonder meer. Klasse gewoon!

Nu de allerlaatste dus… Een samenwerking met (uiteraard) nieuwe artiesten. Deze laatste keer is het tijd voor Pieter Holkenborg op gitaar en spelend bij Automatic Sam, Judith Renkema speelt basgitaar bij JW Roy en last but not least Pablo van de Poel van DeWolff. Ook hier speelt hij gitaar en zingt.
Waarschijnlijk is Pablo de meest bekende muzikant, dat mag ook wel. Natuurlijk is hij met DeWolff al overal geweest en laat die ervaring ook horen op ‘Motorway Jamboree’. Hij is spreekwoordelijk de motor van dit gezelschap.
De drums zijn een heerlijke start in combinatie met het geluid van de gitaren. Ritmisch klopt het en mag Pablo zijn kwaliteiten laten horen op zang. Natuurlijk een DeWolff sausje, why not.
Het is groovy, americana, rock… Het past denkelijk Pieter, Judith en ook Lars als een jas!

Ik wil eigenlijk niet teveel erover schrijven. Alle informatie die nodig is, hebben jullie nu gelezen. Het is net zoals alle andere tracks weer genieten en alsnóg ben je verrast onder er steeds zo compleet iets anders voort komt uit die sessies. Prachtig.

Vorig artikelInterview MY BABY: ‘Liever dat we meer ‘underground’ blijven dan richting de mainstream kant’
Volgend artikelThe Glücks – CuCuCuCool

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in