Sputnik 9 entry 8 (Mobile)Damn. We zijn alweer aangekomen bij de voorlaatste Sputnik 9…! Time flies. Het echt een reis wat de deelnemende artiest maakt. Het uit het niets maken van een nummer met muzikanten waarmee je normaal gesproken toch niet veel mee speelt of misschien wel niet kent! Organisator, brein én drummer, Last Spijkervet, mag trots zijn erop!
Het is ondertussen écht al heel goed gelukt allemaal en nadat er eerst een geniale song kwam vanuit oa. Rocco Ostermann, nummer 4, was het toch de vorige die écht gewoon master was. Ik moet bekennen, ik draai ‘m nog bijna dagelijks: Dans In Een Plas. Hierin zaten onder andere Thomas Waterreus van Boef en de Gelogeerde Aap en Jan Teerstra van Sunday Sun.

Nu dus nummer 8! Met muzikanten waar je ook niet meteen een link zult kunnen leggen. Paul Zoontjens van The KIK speelt op keys en zingt evenals Harm Timmermans maar hij speelt dan gitaar, hij is van Project Rajika. Rense Slings speelt bij Automatic Sam, ook een gitarist en dan is ook Lisa Moree erbij, ze is bassiste bij Bells Of Youth. Wat sowieso al mooi is bij deze track is de saamhorigheid. Het samen zingen is echt super te gek, daar spat de passie van af!
Verder is het een track waar je ook totaal niet op stil kunt staan, zitten of liggen. Er zit power in…! Ik vind er een heerlijke rock ’n roll saus vanaf druipen. Lekkere furie en dan past die stem van Lisa er natuurlijk super bij. Het valt op, dus dan is het goed! Niets ten nadele van de heren uiteraard. Laten we maar gewoon op play drukken en lekker los gaan. Ja, het is weer een voltreffer!

Geniet op deze fijne dinsdag!!

Vorig artikelRoosevelt – Fever
Volgend artikelDI-RECT – Fired Up

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in